BDO HR Circle Hoorn

Heeft u zakelijke activiteiten voor deze agenda? Mail naar de redactie via redactie(AT)westfrieslandinbedrijf.nl.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

BDO HR Circle Hoorn

9 oktober 2018 @ 15:00 - 18:00

Het nuttige met het aangename combineren, dat kan tijdens de BDO HR Circle. Of het nu gaat om ontwikkelingen op het gebied van arbeidsrecht, P&O, loonbelasting of loonadministratie. Deskundige sprekers brengen u tijdens de HR Circle op de hoogte van de meest actuele ontwikkelingen. Tevens bieden deze bijeenkomsten u de mogelijkheid om in ongedwongen sfeer in contact te komen met vak- en branchegenoten.

De komende HR Circles staan in het teken van aantrekkelijk werkgeverschap. De krapte op de arbeidsmarkt neemt toe. Het is voor bedrijven dan ook van groot belang om aantrekkelijk te zijn en te blijven voor toekomstige en huidige werknemers. Zo staan we stil bij actuele cijfers en trends over salarishoogte en krijgt u concrete tips om een nog aantrekkelijkere werkgever te worden. Of opdrachtgever, aangezien het aantal zzp’ers in Nederland blijft groeien.

Dit vertalen we in de HR Circle ook naar de arbeidsrechtelijke en fiscale gevolgen, waarbij de laatste ontwikkelingen op het gebied van de wet DBA behandeld zullen worden. Tot slot wordt u op arbeidsrechtelijk gebied bijgepraat over de laatste relevante wijzigingen en rechtspraak.

De HR Circle wordt dit najaar op verschillende locaties georganiseerd, waaronder op 4 oktober in Alkmaar en 9 oktober in Hoorn. U bent van harte welkom.
Meer informatie en aanmelden op: https://www.evenementenbdo.nl/hrcircle-west/

Gegevens

Datum:
9 oktober 2018
Tijd:
15:00 - 18:00
Website:
https://www.evenementenbdo.nl/hrcircle-west/programma.php
To Top