Mr. Frank Visser komt naar Hoorn

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Mr. Frank Visser komt naar Hoorn

18 april 2018 @ 19:30 - 22:00

€39

Ondernemend West-Friesland en de Hoornse Ondernemers Compagnie (HOC) gaan samenwerken en halen Mr. Frank Visser naar Hoorn! Beide ondernemersclubs vinden het een logische stap om bij dit event de handen ineen te slaan. Mr. Frank Visser is bekend van tv-programma’s als ‘De Rijdende Rechter’ en ‘Mr. Frank Visser doet uitspraak’. Visser neemt samen met Mr. Jan-Wolter Bloem (Duijn Bloem Voss Advocaten) een pittige case onder de loep.

Mr. Frank Visser doet meestal uitspraak over een spraakmakende case waar vaak ruziënde buren bij betrokken zijn. Wie staan er deze case centraal? Rob van Loon van Ondernemend West-Friesland: “Voor dit event maken we gebruik van een hypothetische case. De case beelden we uit door middel van korte video’s die we samen met leerlingen van SG Newton maken.” SG Newton in Hoorn is tevens de locatie van het event. “De school wordt ook nauw betrokken bij de organisatie van het event”, zegt Van Loon.

Smullen
Het wordt een pittige case, kunnen jullie alvast een tipje van de sluier oplichten? Presentator Robert-Jan Knook van Ondernemend West-Friesland: “Het wordt in ieder geval een case waarin veel onderdelen zitten die ondernemers herkennen. Conflicten tussen medewerkers, bedrijfsongeval, diefstal en ontslag komen allemaal voorbij. Smullen voor de aanwezigen, en ze steken er tegelijkertijd iets van op. Tussendoor zal Mr. Bloem namelijk ingaan op de verschillende onderdelen en deze vanuit een juridisch kader uitleggen. Daarnaast geeft hij ondernemers praktische tips hoe ze met de verschillende onderwerpen kunnen omgaan.”

Ondernemend West-Friesland organiseert dit event in samenwerking met de Hoornse Ondernemers Compagnie (HOC).

Gegevens

Datum:
18 april 2018
Tijd:
19:30 - 22:00
Kosten:
€39
Evenement Categorieën:
,
Website:
http://ondernemendwestfriesland.nl/event/frank-visser/

Organisator

OndernemendWestfriesland
Website:
www.ondernemendwestfriesland.nl

Locatie

SG Newton
Dampten 22
Hoorn, 1624 NR
+ Google Maps
To Top