Start aanleg glasvezel De Veken

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Start aanleg glasvezel De Veken

mei 30 @ 16:00 - 17:30

Het vraagbundelingstraject voor de aanleg van een nieuw glasvezelnetwerk op het bedrijventerrein ‘De Veken’ is voorspoedig verlopen en de minimale aantal deelnemende bedrijven is gehaald. Netoperator B.V. is de partij die de glasvezel infra gaat aanleggen. De eerste schop kan dus in de grond.

REA Westfriesland en de Westfriese Bedrijvengroep (WBG) willen hiervoor een feestelijk moment samen met initiatiefnemers, deelnemers en belanghebbende (Ondernemersvereniging Midden Westfriesland, Netoperator, Wethouder Bram Beemster gemeente Opmeer, provincie en Scholtens Projecten) organiseren als startsein ‘Aanleg glasvezel bedrijventerrein De Veken Opmeer’.

Beide organisaties zijn erg blij met deze start. “Wij zijn daarmee één van de eerste met de aanleg van glasvezel op ons bedrijventerrein binnen de regio Westfriesland.”

Datum:  woensdag 30 mei 2018
Tijd:       16.00 – 17.30 uur
Loctie:   Jos Slippens Vleeswaren, De Veken 1 te Opmeer

Mede mogelijk gemaakt namens de Regio WF (REA project digitale bereikbaarheid bedrijventerreinen en georganiseerde Breedbandcongres) en de WBG (subsidie vraagbundelingsproces + overleg met de provincie).

 

Gegevens

Datum:
mei 30
Tijd:
16:00 - 17:30
Evenement Categorie:

Organisatoren

Westfriese Bedrijvengroep

Locatie

Jos Slippens Vleeswaren
De Veken 1
Opmeer,
+ Google Maps
To Top