Uitnodiging voor feestelijke afsluiting van het sectorplan

Heeft u zakelijke activiteiten voor deze agenda? Mail naar de redactie via redactie(AT)westfrieslandinbedrijf.nl.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Uitnodiging voor feestelijke afsluiting van het sectorplan

4 oktober 2018 @ 14:30 - 17:30

Samen met werkgevers, opleiders, kandidaten, Provincie Noord-Holland, RPAnhn, FNV, VNO-NCW en andere belanghebbenden sluit Huis van het Werk dit belangrijke project voor Noord- Holland Noord af. Door het volgen van een opleiding aansluitend met een jaar werkgarantie hebben zij 157 kandidaten geholpen met de kans op nieuw werk.

Tijdens deze middag wilt Van Het stilstaan bij de kansen en de mogelijkheden die dit voor de werkgevers heeft opgeleverd en hoe zij  dit succes in de toekomst kunnen benutten.

Ter gelegenheid van deze afsluiting verschijnt medio september de krant NHN WERKT! met de Sectorplan-special bij vrijwel elke werkgever in Noord-Holland Noord op de deurmat. Deze krant is een uitgave van Huis van het Werk.

+ Officieel ondertekenen van het Taalakkoord

De overheid wil werkgevers stimuleren om hun medewerkers te helpen bij hun taalontwikkeling om daarmee de taalvaardigheid van werknemers met een taalachterstand te verbeteren. Huis van het Werk wil met de aansluiting bij het Taalakkoord de werkgevers in Noord Holland Noord continue informeren en betrekken.

+ NHN werkgevers-netwerk-borrel

Dé kans om met andere werkgevers van Noord-Holland Noord te babbelen en te borrelen.

Datum:  4 oktober 2018
Locatie: De Telefooncentrale, Alkmaar
Tijd: 14.30 uur – 17.30 uur

Meld je even aan bij Annemies of Renate: info@huisvanhetwerk.nl

To Top