Westfriesland

29 juni Hoorns Ondernemers Event in Park Schouwburg

‘Ondernemen in Crisistijd’

Update: Hoorns Ondernemers Event gaat niet door

Op vrijdag 29 juni vindt bij Schouwburg en congrescentrum Het Park in Hoorn het Hoorns Ondernemersevent plaats. Een lerend event voor en door ondernemers en bedrijven in West-Friesland. Hét event vol inspiratie, boeiende sprekers en relevante onderwerpen.

In samenwerking met meerdere externe partijen en met o.a. de gemeente Hoorn als sponsor, heeft een groep ondernemers  het initiatief genomen om een kennisgevend en inspirerend event op te zetten. Bedoeld om het MKB en ondernemers kennis, tools en handvaten te geven om de crisis als kans voor innovatie en ontwikkeling te ervaren en de focus op creatieve inspiratie en groei te leggen.

Het thema van dit event is dan ook ‘Ondernemen in Crisistijd’.
We leven in een economisch roerige tijd waarbij juist het innoveren, denken in kansen en aangaan van vruchtbare samenwerkingsverbindingen blijvend tot het gewenste succes en meer omzetgroei kan lijden. Op het Hoorns Ondernemers event gaan vier topsprekers hun kennis met passie overdragen. Wethouder dhr. Ruppert van de gemeente Hoorn is eregast van dit event.

De oprichter en organisator, Corrie Heslinga, wordt bijgestaan door de eventcoördinator en mede organisator Ida van Praag. Ondernemers kunnen zichzelf presenteren op de beursvloer en daarnaast zoekt het eventteam nog meer sponsors en ambassadeurs. Als tegenprestatie wordt er vooral via social media veel aan PR en promotie voor de ambassadeurs, beursvloerdeelnemers en sponsors gedaan.

Na een welkomstwoord van Corrie Heslinga, wordt de aftrap gegeven door de eerste spreker.
Frits Meester geeft uitleg over de visie, missie en focus op je bedrijvigheden.
Paul J. Groot brengt je onderneming verder met kernwaarden en passie. De derde spreker, Tom Twisk, weet hoe een ondernemer zijn mindset kan beïnvloeden en zijn succes kan vergroten. De afsluiter Corrie Heslinga leert ondernemers via marketing en socialmedia om zichzelf en hun business te onderscheiden, te profileren en hierdoor nieuwe kansen van PR en promotie te pakken.

Het ondernemersevent is ook toegankelijk voor ondernemers en bedrijven elders uit Nederland.

Datum: vrijdag 29 juni van 13.00 – 18.00 uur
Locatie: Schouwburg en congrescentrum Het Park, Westerdijk 4 te Hoorn
Kosten: € 87,00 excl. BTW
Zie ook de agenda link


To Top