Marketing / Media

(Adv) Marketing in Westfriesland

Dit is een gesponsorde mededeling van Agimax Advies


Agimax Advies helpt uw bedrijf op weg naar een zonnige toekomst

Agimax Advies is hét Marketing en Media Adviesbureau voor heel Westfriesland en omstreken. De visie is dat elk bedrijf, groot maar vooral ook klein, moet kunnen profiteren van marketing en media advies om zo te kunnen groeien naar een gezonde bedrijfstoekomst. Dit biedt rust voor u en uw personeel.

Mijn naam is Alex Gitzels en ik ben de oprichter van Agimax Advies. Ik heb jarenlange ervaring op diverse marketingafdelingen en was voor een grote financiële onderneming verantwoordelijk voor het bedenken en inkopen van ruim 20 miljoen aan mediabudget. Daarbij ben ik ondermeer actief betrokken geweest bij nieuwe productlanceringen, positionering van merken en bedrijven en het opstellen van een goed werkend klantenrelatiesysteem.

Marketing Advies

Als ondernemer heeft u al genoeg aan uw hoofd: opdrachten, personeel, wetgeving, boekhouding. En zoals u als geen ander weet: tijd is geld. Vandaar dat u de boekhouding waarschijnlijk al uitbesteedt. Dus waarom zou u het nadenken over omzetkansen, klantrelaties en verkoopkanalen ook niet uitbesteden? Agimax Advies helpt u hierbij graag op weg en presenteert u een kant-en-klaar plan van aanpak.

Media Advies

Denkt u nu nog bij een media- of advertentieplan ‘het zal wel…’? Bedenk u dan nog eens, want adverteren kan ontzettend veel opleveren! Het is echter wel belangrijk om te kiezen voor de juiste momenten en kanalen (online, krant, radio, tijdschrift etc.) en daarbij helpt Agimax Advies u graag.

Ad Interim

In deze tijd, waarin het voor veel bedrijven moeilijk is om zich staande te houden, is het verstandig om uw marketingmedewerker bij ziekte of verlof tijdelijk te vervangen. Als Ad Interim ben ik als marketing- en mediaexpert inzetbaar voor één of meerdere dagen per week, voor een eventuele langere periode. Afhankelijk van uw wensen en behoeften is zowel een flexibele als een vaste aanwezigheid bespreekbaar.

Nieuwsgierig of en wat ik voor u maar vooral voor uw bedrijf kan betekenen?
Bezoek www.agimaxadvies.nl of neem vandaag nog vrijblijvend contact.

 

 

 


To Top