Westfriesland

Auto Tensen keert na dertig jaar terug in Enkhuizen

ENKHUIZEN – Auto Tensen in Hoorn begint binnenkort een vestiging in Enkhuizen. Het autogaragebedrijf neemt haar intrek in het pand van Jan Bruin op bedrijventerrein Schepenwijk, dat sinds eind juni leeg staat door het faillissement van Peugeot- en Isuzudealer van Wijngaarden.

Met de komst van Auto Tensen in het pand van Bruin aan de Dolfijn keert Tensen na dik dertig jaar terug in Enkhuizen. Tensen vertrok destijds uit de stad toen Jan Bruin hier begon. Bruin deed enkele jaren geleden zijn bedrijf over aan Van Wijngaarden, maar die ging al snel failliet.

Bruin en Tensen hebben nu een principeakkoord bereikt over de huur van het bedrijfspand. ,,De handtekeningen moeten nog wel worden gezet, maar we zijn nu zo ver dat we dit kenbaar willen maken’’, vertelt eigenaar Jan Reus van Auto Tensen.

Bron: NHD

Update: Zaterdag 8 september kon u luisteren naar een telefonische reactie van Jan Reus van Auto Tensen in de uitzending van West-Friesland in Bedrijf tussen 15.00-16.00 uur op Radio Hoorn. Luister hier naar het fragment. Kijk voor meer informatie over dit radioprogramma op bit.ly/WIBradio


To Top