Westfriesland

Deen, Action en Martin Schilder Groep genomineerd voor Beste Werkgevers Award 2012


Begin Juli is een lijst bekend gemaakt met 23 organisaties uit Noord Holland welke genomineerd zijn voor de Beste Werkgever Awards 2012.  Op dinsdag 9 oktober worden de winnaars bekend in Amsterdam gemaakt

Uit de regio West-Friesland zijn Deen Supermarkten en Action genomineerd. Uit Alkmaar de Martin Schilder Groep.

Overige genomineerde bedrijven uit Noord Holland zijn: Ahold Europe (Albert Heijn), American Express, Atradius, Crédit Agricole Consumer, De Bijenkorf, Evangelische Omroep, Gemeente Amsterdam, GGZ Noord-Holland-Noord, Ikea Nederland, Kennedy Van der Laan, KFC, KLM Royal Dutch Airlines, Lievensberg Ziekenhuis, Oxxio Nederland, PWN Waterleidingbedrijf, Randstad Nederland, SOS International, TESO, V&D, Zaans Medisch Centrum.

Het Beste Werkgeversonderzoek is dit jaar voor de elfde keer uitgevoerd om een objectief oordeel te kunnen vellen over werkgeverschap in Nederland. Aan het onderzoek hebben 269 organisaties deelgenomen. Inmiddels zijn de 100 hoogst gekwalificeerde organisaties bekend gemaakt in twee categorieën; meer dan 1.000 en minder dan 1.000 medewerkers. Zo is er voor elke categorie een top 50 van Beste Werkgevers. De positie die organisaties op de ranglijst krijgen is gebaseerd op de algemene tevredenheid van de eigen medewerkers. Verder zijn er awards voor bedrijven die het sterkst zijn gestegen ten opzichte van de meting van vorig jaar. Meer informatie over het Beste Werkgeversonderzoek en de complete lijst van genomineerde organisaties vindt u op www.beste-werkgevers.nl.

To Top