Westfriesland

Hoorns Boxo in race verkiezing ASN Bank (+audio)

Een bedrag van tienduizend euro moet voor de Hoornse Sandra Smit dienen als toegangspoort voor eerlijke handel met Afrika.

Wint zij de populariteitsprijs bij een verkiezing van de ASN Bank dan investeert haar bedrijf Boxo dit geld in dit werelddeel.

Voor de productie van haar luxe reisproducten – toilettassen, opbergzakken, paspoorthoezen en sieradenetuis – heeft ze al samenwerkingsverbanden met werkgemeenschappen in Vietnam, Peru en India.

Bron: NHD

Zaterdag 28 juli was Sandra Smit te gast bij het ondernemersprogramma van Radio Hoorn ‘Westfriesland in Bedrijf’. Hierin vertelde Sandra uitgebreid over haar bedrijf en over de verkeizing van de ASN Bank wereldprijs.

Sandra Smit heeft enkele jaren in Namibië in Afrika gewoond. Daar ondervond zij de positieve levenshouding van de plaatselijke bevolking. Wat zou het mooi zijn 1% van deze positieve energie met de wereld willen delen.  Nu met boxo.nl denk zij daarvoor een mogelijkheid te hebben. Hoe en waarom? Sandra verteld dit in deel 1.[powerpress url=”http://www.westfrieslandinbedrijf.nl/wp-content/uploads/audio/wib20120728_sandrasmit_01.mp3″]

In het tweede deel met Sandra Smit over MVO en de ASN wereldprijs. Past zij in het hokje ‘Maatschappelijk verantwoord ondernemen’? En waarom is zij genomineerd voor de ASN Bank Wereldprijs?
[powerpress url=”http://www.westfrieslandinbedrijf.nl/wp-content/uploads/audio/wib20120728_sandrasmit_02.mp3″]

Westfriesland in Bedrijf is elke zaterdagmiddag tussen 15.00-16.00 uur te beluisteren op Radio Hoorn (105.8 FM ether, 96.5 FM kabel en overal via www.radiohoorn.nl)

To Top