Westfriesland

Kandidaten gezocht voor de Westfriese Ondernemingsprijzen 2013

Heeft u al een kandidaat aangemeld voor één van de Westfriese Ondernemingsprijzen? U heeft nog twee weken de tijd om uw kandidaten te nomineren via www.westfriesondernemersgala.nl .

Er zijn drie prijscategorieën waarvoor u bedrijven kunt nomineren: de Westfriesland Méér prijs voor bedrijven die langer dan tien jaar bestaan, de WBG Runner Up prijs voor bedrijven die jonger zijn dan tien jaar en de nieuwe Rabobank Publieksprijs voor initiatieven van de overheid, semi-overheid en non-profit sector. Het draait er bij deze prijs om dat niet het winstoogmerk voorop staat maar juist het welzijn van het individu, zijn omgeving en de samenleving. Uw stem telt ook mee bij de Rabobank Publieksprijs, vanaf januari kunt u via de website stemmen op één van de kandidaten die de jury voor u heeft geselecteerd.

De aanmeldingsprocedure voor de Westfriese Ondernemersprijzen staat voor iedereen open, het maakt niet uit of u medewerker bent van het bedrijf, tot de directie behoort of het bedrijf op een andere wijze kent en een warm hart toedraagt. Een bedrijf mag elk jaar opnieuw worden aangemeld. Het volstaat om de naam van de kandidaat en uw motivatie door te geven.

Thema van het Westfries Ondernemersgala is “Westfriesland Máákt het”, er zal aandacht worden geschonken aan het belang van de maakindustrie in onze regio. De jury roept ondernemers uit deze sector nadrukkelijk op om zich aan te melden.

Wacht u niet te lang, de aanmeldingsprocedure sluit op 1 december 2012. Het Westfries Ondernemersgala vindt plaats op donderdagavond 7 februari 2013 in schouwburg Het Park in Hoorn. De kaartverkoop voor het gala start op 10 december 2012.

To Top