Westfriesland

Kansen voor ondernemers

Het huidige economische tij is het moment om nieuwe kansen te pakken. Zo ontstonden er de afgelopen jaren talloze succesvolle ondernemingen die anders misschien nooit zouden hebben bestaan. Bedrijven met mensen die tegen de stroom ingingen en toch groot zijn geworden. Daarbij gingen ze uit van eigen kracht, waren bereid risico’s te nemen en gingen voor hun eigen business-idee. Ze kwamen van ver, maar wisten door geloof in eigen kunnen en een flinke dosis doorzettingsvermogen hun droom toch te realiseren. Wat is hun geheim?

Hoorn Business Events presenteert op 30 januari 2012 in samenwerking met de Kamer van Koophandel authentieke verhalen van succesvolle ondernemers die hun kansen pakten. Zij geven een uniek kijkje in de keuken van hun succesfactoren en zijn bereid hun kennis en ervaringen met een select gezelschap te delen.

Op deze middag krijgt u toegang tot een select gezelschap gelijkgestemden en krijgt u nieuwe energie om van 2012 een topjaar te maken. Vanwege het kleinschalige unieke karakter van deze bijeenkomst is het aantal plaatsen beperkt.

Voor meer informatie, aanmelden en kosten zie agenda


To Top