Westfriesland

Karsten tenten wint westfriesland méér prijs 2011

Publiek Westfries Ondernemersgala 2012

Een volle zaal bij het Westfries Ondernemersgala 2012

Alle winnaars van de Westfries Ondernemersgala 2012 zijn bekend. In een vol gepakte Schouwburg het Park werden ook dit jaar weer de ondernemersprijzen 2011 voor Westfriesland uitgereikt.

Presentatrice Lobke Berkhout maakt mooi gebruik van haar sportervaring om de link te leggen van talent naar winnaar. Niet toevallig was talent ook het thema van de avond.

De eerste prijs die werd uitgereikt was de prijs voor maatschappelijk verantwoord ondernemen, ofwel de mvo prijs. Deze prijs was voor Karel bolbloemen uit Bovenkarspel. Zuinig met energie en ruimte, water waar mogelijk hergebruiken en ook aandacht voor het sponsoren van goede doelen.

De runnerup prijs voor een innovatief jong bedrijf ging naar Grootebroek. De Twee Heren is een ecologisch hoveniers bedrijf welke innoveert in nieuwe groene speeltuinen en bedrijfstuinen. Geïnspireerd door de dochter in een zoektocht naar leuke en ecologische speeltuinen om in te spelen. Hun motto, van grijs naar groen.

Westfries Ondernemersgala 2012

Brian Strikker met Grand Park Orkestra olv Wouter Hakhof


Tot slot de hoofdprijs. De Westfriesland meer prijs. Deze ging naar het familie bedrijf van Karsten tenten uit Zwaag. Al ruim 30 jaar actief in tenten. Van dumpwinkel tot luxe travelstore. De mensen achter de opblaastent. Maarten Takken nam namens zijn schoonvader de prijs met trots aan van Hans Schipper.

De gehele avond stond zoals vermeld in het teken van talent. De openings demodance act, de acrobaten act en de fantastische muzikale omlijsting door Grand Park Orchestra olv Wouter Hakhof.

Aan het einde van de avond was het tijd om de winnaars te feliciteren en te gaan borrelen en netwerken. Een mooie troostprijs voor alle niet winnaars.

– vrijdag meer-

Het Westfries Ondernemersgala 2012 was live te volgen via het Live Blog op deze website. Kijk hier terug op een avond vol prijzen en talenten.


To Top