Westfriesland

Na 38 jaar nieuwe eigenaar Wapen van Obdam

Wapen van Obdam

Wapen van ObdamIn Het Wapen van Obdam vermaakte hij zich vele avonden aan de ’ontspannen’ kant van de bar. Vanaf vandaag zal hij vooral aan de andere kant te zien zijn. Obdammer Tim Ursem (27) heeft samen met vriendin Manon Valentijn (28) het café in hun woonplaats overgenomen. Een combinatie van ruim 6 jaar ervaring als bedrijfsleider in een hotel, een passie en diploma voor de catering, en de wens om samen een bedrijf te starten, zijn volgens hem de juiste ingrediënten om de uitdaging aan te gaan.

Door het uitbreiden van de activiteiten en mogelijkheden willen wij ervoor zorgen dat jong en oud ons bedrijf graag bezoekt. Ook voor de zakelijke markt bieden wij tal van nieuwe mogelijkheden.

In een tijdsbestek van slechts twee maanden is de overname van de horecagelegenheid beklonken. Het ambitieuze stel had het grote pand op de Dorpsstraat al een tijdje op het oog en interesse ook kenbaar gemaakt.

Toen Herman en Ineke Vriend onlangs aangaven na 38 jaar te stoppen met hun bedrijf, konden de twee hun kans grijpen. Tegenover het NHD vertelde zij “Wij willen opnieuw leven in de brouwerij gaan brengen. Het café was de laatste tijd veel gesloten, wij gaan van dinsdag tot en met zondag open.”

De timing van de opening ligt niet geheel toevallig een ruime twee weken voor de start van de kermis in Obdam.

bron: NHD/hetwapenvanobdam.blogspot.nl

 

To Top