Westfriesland

Na Jumbo ook Aldi en Wibra bij Mammoet Zwaagdijk

Vestiging Action op terrein Mammoet in Zwaagdijk

Eerder werd al bekend dat Jumbo zich voor het eerst zal gaan vestigen in de regio West-Friesland. Daar komen nu ook discounter Aldi en kledingketen Wibra bij.

De afgelopen maanden is er druk gewerkt aan een nieuwe opzet op het terrein van Mammoet Zwaagdijk. Mammoet Woongigant verhuisde naar achteren om ruimte te maken voor nieuwe bebouwing. Als eerste winkel kwam de Action. Daar begon het speculeren over nieuwe winkels. Er werd gesproken met diverse winkelbedrijven als onder andere Vomar.

Nu lijkt er een definitieve verdeling te ontstaan. De Action verhuisd naar een grotere unit en maakt van deze winkel de modelwinkel voor Nederland. Niet geheel vreemd gezien de thuislocatie van het hoofd kantoor van Action even verderop op industrieterrein WFO.

Met de komst van Jumbo en de toezegging van Aldi en Wibra wordt deze verzameling van bedrijven een grote publiekstrekker. Politiek Medemblik kijkt met argusogen naar deze ontwikkeling, zeker met het oog op de verkeersdrukte.

Omdat het winkelgebied in Zwaagdijk-Oost nog geen naam heeft schrijven de ontwikkelaars een prijsvraag uit om een naam te bedenken voor het winkelplein dat eind van dit jaar verrijst.

Vestiging Action op terrein Mammoet in Zwaagdijk

Vestiging Action op terrein Mammoet in Zwaagdijk – Foto via www.mammoetmeubel.nl

To Top