Westfriesland

Rasondernemers helpen talent tijdens YEAH!

HOORN –  Young Entrepeneurs Academy Hoorn afgekort YEAH! is een interactieve sessie voor startende ondernemers op 15 en 16 oktober  van 19.30 tot 22.30 uur.

Rasondernemers Marinus Zoutendijk (Abovo Media), Jan Wolter Bloem (Duijn Bloem Voss Advocaten Zaandam) en Casper Müller (Omnyacc Accountants en Belastingadviseurs) staan klaar om jonge ondernemers te prikkelen tijdens YEAH!, de Young Entrepeneurs Academy Hoorn. YEAH! is een nieuw concept van Hoorn Business Events.

Marinus Zoutendijk richtte ruim tien jaar geleden Abovo Media op, samen met Kees Verbeek. Het mediabureau is in die tijd uitgegroeid tot een energieke landelijke speler. In 2005 won het bedrijf de Runner Up Prijs op het Westfries Ondernemersgala.

Jan Wolter Bloem runt een succesvol advocatenkantoor in het meest markante gebouw van Zaandam, tegenover het Zaantheater. Het kantoor is toonaangevend in juridische dienstverlening aan het MKB. Eerder werkte Jan Wolter bij de Bo-Mij Groep.

Casper Müller kreeg het vak met de paplepel ingegoten en nam de vestiging Hoorn in 2011 over van zijn vader. Omnyacc is een zakelijke dienstverlener van formaat op het gebied van accountancy, belastingadvies, HRM en bedrijfskundige vraagstukken.

Ondernemers die recent gestart zijn hebben vaak behoefte aan specifieke kennis, andere motivatoren en specialistische adviezen die ze zelf net niet in huis hebben. YEAH! biedt hen de mogelijkheid om in een select gezelschap te sparren over de onderneming. Door deze unieke ervaringen te delen zorg je ervoor dat je nog succesvoller kunt opereren. Dat scheelt tijd en geeft je nieuwe energie. Bovendien maakt het je wijzer!

Deelnemers aan YEAH! worden vooraf gevraagd een quickscan in te vullen van het recent gestarte bedrijf en de persoon achter de onderneming. Hierbij komen de successen en uitdagingen aan bod. Die informatie wordt op de bijeenkomst gebruikt als rode draad. Getoetst worden onder meer de organisatiestructuur, de visie en de marketingstrategie.

YEAH! is op 15 en 16 oktober 2012 van 19.30 tot 22.30 uur en wordt gehouden in de boardroom van de Rabobank. Inschrijven voor één van deze avonden kan via de website www.hoornbusinessevents.nl. We vragen een bijdrage in de kosten van 49,- euro exclusief btw.

Hoorn Business Events is hét platform in Groot Hoorn voor ondernemers en ondernemende mensen. Het platform faciliteert hen in hun ontwikkeling in de breedste zin van het woord. Uitgangspunten die een rol spelen zijn inspireren, kennis delen en het bieden van een kwalitatief hoogwaardig netwerk. Kijk op www.hoornbusinessevents.nl

Lees hier meer om kans te maken op een gratis stoel voor dit Event.


To Top