Westfriesland

Schouten Techniek wint ISSO-award 2012

Schouten Techniek wint ISSO Award 2012Schouten Techniek heeft donderdag beslag gelegd op de ISSO-award 2012, de prijs voor de meest succesvolle innovatie op het gebied van duurzame techniek. Tijdens de ISSO najaarsbijeenkomst, stemde de meerderheid van alle aanwezigen uit de Nederlandse installatiesector voor de gebouwsimulatietool van het innoverende bedrijf uit Zwaag.

Hiermee troefde Schouten Techniek medefinalist Brink Climate Systems af. Beide kregen vijf minuten de tijd om hun uitvinding nog één keer toe te lichten aan de volle zaal toehoorders. Vervolgens brachten alle ruim 200 aanwezigen, van installateurs tot adviseurs en van leveranciers tot leden van het kennisinstituut, hun stem uit.

Bastiaan Lankhoorn, die samen met Coos Schouten de presentatie verzorgde: “Deze prijs is een bekroning op ons werk. De reacties zijn buitengewoon enthousiast en komen overeen met die van onze klanten tijdens de proefworkshops: eindelijk een tool waarmee je snel en interactief het energieverbruik en het comfort kunt bepalen, zodat bouwteams een optimaal en levensduurbestendig gebouw kunnen ontwerpen.”


To Top