Westfriesland

Start kaartverkoop Ondernemingsverkiezing Noord-Holland ’11/’12

Ondernemersprijzen Noord-HollandOp woensdag 18 april 2012 wordt tijdens een grote feestavond in theater Philharmonie in Haarlem voor de zesde keer de prijs voor de ’Beste Onderneming van Noord-Holland’ uitgereikt. In de categorieën MKB Klein, MKB Midden en MKB Groot nemen de ondernemingen het tegen elkaar op. Het wordt een finale vol spanning en entertainment. De toegangskaarten zijn vanaf nu verkrijgbaar via www.ovnh.nl.

Begin maart wordt bekendgemaakt welke 30 Noord-Hollandse ondernemingen door gaan naar de finale. In het theater Philharmonie te Haarlem strijden tien kandidaten per categorie om de felbegeerde titel en het prijzenpakket ter waarde van € 5.000,-. Ook wordt de publieksprijs uitgereikt. Dit alles gebeurt onder leiding van presentator Humberto Tan. Daarnaast vinden er diverse feestelijke optredens plaats van artiesten, onder wie zanger Charly Luske (bekend van The Voice of Holland en diverse musicals).

Programma
De verkiezingsavond start om 20.00 uur en duurt tot 23.00 uur. Vanaf 19.30 uur is de zaal open. Na de prijsuitreiking, vanaf 21.30 uur, start de borrel en is er volop gelegenheid tot netwerken. De dresscode is feestelijk.

Entreekaarten
De entreekaarten zijn vanaf nu verkrijgbaar via de website van de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland. De kaarten kosten € 20,- per stuk. Dat is exclusief btw en inclusief consumpties. Leden van ondernemersverenigingen betalen slechts € 10,- (excl. btw) per toegangsbewijs. Er is slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Bestellen kan via www.ovnh.nl. De betaling verloopt via iDEAL.

Over de OVNH
De Ondernemingsverkiezing Noord-Holland 2011/2012 is de erkenning voor ondernemerschap in de provincie. Het is een belangrijk en breed gedragen initiatief om waardering voor ondernemingen in de provincie uit te spreken. Ondernemers zijn immers de drijvende kracht van de economie in Noord-Holland.

Partners van de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland zijn: ABN AMRO, provincie Noord-Holland, de Kamer van Koophandel, Randstad, MKB Noord-Holland, Delta Lloyd, HDC Media, Graydon, RSM Niehe Lancée Kooij en Media Support Alkmaar.

Meer informatie op www.ovnh.nl

To Top