Radio

Startende ondernemer maak nu kans op gratis PR en YEAH! stoel

Het dit jaar gestarte ondernemers programma op Radio Hoorn zoekt startende ondernemers uit de regio West-Friesland.

Westfriesland in Bedrijf is de naam van het nieuwe radioprogramma over ondernemen in West-Friesland. In dit programma aandacht voor ondernemersnieuws en de ondernemers acitiviteiten agenda. Daarnaast gesprekken met ondernemers over de keuzes uit het verleden en de ambities voor de toekomst. Ook elke week een gesprek met een startende ondernemer. Hoe is het begonnen, wat had je anders willen doen en hoe hoop je verder te groeien.

Ben jij een startende ondernemer (korter dan 3 jaar actief) en kom je uit de regio West-Friesland? Dan is de kans groot dat je wordt uitgenodigd in de uitzending. Klik hier voor de contact pagina en laat je gegevens achter. Vergeet ook niet een korte omschrijving van je bedrijf door te geven.

De winnaars

De winnaar van de YEAH! academy stoel namens ‘Westfriesland in Bedrijf’  is het jonge bedrijf Duckadore.nl geworden. In de uitzending van 6 oktobers werd de prijswinnaar bekend gemaakt. De broers Paul en Huub (17 en 20 jaar) runnen hun eigen webwinkel met decoratieve badeendjes. Nu nog naast hun studie, maar ze willen groeien! Hopelijk gaat dat met deze sessie van Young Entrpreneurs Academy Hoorn nog sneller lukken. Namens ons veel succes!

Luister hier naar het interview met de beide broers bij Westfriesland in Bedrijf. Zij waren toen te gast als Starter van de Week.

Geen starter wel PR? Stuur je persbericht aan de redactie van deze website en radioprogramma. Dat kan hier of mail naar redactie@westfrieslandinbedrijf.nl.


To Top