Westfriesland

Starters opgelet: Win een stoel voor YEAH! event

Young Entrepreneurs Academy Hoorn

Ondernemers die recent gestart zijn hebben vaak behoefte aan specifieke kennis, andere motivatoren en specialistische adviezen die ze zelf net niet in huis hebben. YEAH! biedt hen de mogelijkheid om in een select gezelschap te sparren over de onderneming. Door deze unieke ervaringen te delen zorg je ervoor dat je nog succesvoller kunt opereren. Dat scheelt tijd en geeft je nieuwe energie. Bovendien maakt het je wijzer!

Deelnemers aan YEAH! worden vooraf gevraagd een quickscan in te vullen van het recent gestarte bedrijf en de persoon achter de onderneming. Hierbij komen de successen en uitdagingen aan bod. Die informatie wordt op de bijeenkomst gebruikt als rode draad. Getoetst worden onder meer de organisatiestructuur, de visie en de marketingstrategie. Meer informatie over dit event lees je hier.

Krijg tips en inzichten van 3 experts, gratis!

Wij van Westfriesland in Bedrijf mogen één ‘GRATIS STOEL‘ voor YEAH! weggeven! Vul onderstaand formulier in en motiveer waarom jij op deze stoel moet zitten. Bonus. Elke ondernemer die korter dan 3 jaar actief is met zijn bedrijf en actief is in West-Friesland, kan uitgenodigd worden voor een interview in het radioprogramma ‘Westfriesland in Bedrijf’, elke zaterdagmiddag tussen 15.00-16.00 uur op Radio Hoorn.

Inzending is gesloten.

De winnaar is 6 oktober 2012 in de uitzending bekend gemaakt. Hoewel de winnaar bekend is, betekent niet dat wij de Starters vergeten. Elke week besteden wij aandacht aan een Starter van de Week. Wil jij dat ook zijn, ben je < 3 jaar bezig en actief in Westfriesland, maak dan gebruik van dit formulier om je bij ons bekend te maken.


To Top