Westfriesland

Subway opent 11 juli in Hoorn (update)

Nu nog ‘De kledingzaak’ straks Subway in dit hoekpand.

Of de hyves groep subwayhoorn.hyves.nl heeft geholpen of niet, maar het lijkt erop dat Subway binnenkort in Hoorn gaat komen.

Subway is een broodjes zaak waarbij de klant zelf de complete sandwich in 4 stappen samenstelt.  Keuze van brood, beleg, ingrediënten en sauzen. Wereldwijd heeft het 36.895 Restaurants in 100 Landen en is daarmee groter dan McDonalds.

Op de website subwayhoorn.nl is men op zoek naar oproepkrachten voor het filiaal in Hoorn. Deze website is op 20 april 2012 geregistreerd. Navraag bij Subway leert ons dat Subway begin juli al open wil gaan aan de gedempte turfhaven nummer 2. Dit is een hoekpand, twee panden naast de Febo in Hoorn. In het verleden zat hier Verfhuis Katuin en enkele kledingwinkels.

Alle 105 Subway vestigingen in Nederland, maar ook wereldwijd worden geleid door franchise ondernemers. Voor de vestiging in Hoorn is een nieuwe franchisenemer gevonden.

Op de Gedempte Turfhaven is dit het tweede ‘fastfood’ restaurant dat dit jaar haar deuren opent. In februari was dit Chicken Company en nu dus Subway.

Update: Via twitter heeft @Subwayhoorn bekend gemaakt 11 juli open te gaan. Op 10 juli deelde men als stunt al 150 gratis broodjes uit.

To Top