Radio

Uitzending 10 november 2012: Fletcha Events, Mijn Social Media Bootcamp, Westfriese Uitjes en SEPA.

Zaterdag 10 november was jaargang 1 aflevering 27 van het ondernemersprogramma op Radio Hoorn, Westfriesland in Bedrijf. Het programma voor, over en met Westfriese ondernemers.

In deze uitzending kwam Westfries veel aan bod. Ik sprak met Michiel Beemster van Fletcha Events o.a. bekend van de Miss West-Friesland verkiezing. Aan het eind van de uitzending was Anneline Bruin Slot te gast als Starter van de Week met haar Westfriese Uitjes.

Rond half vier zoals gebruikelijk het Westfries Ondernemers Nieuws week overzicht met daarin ook een korte inleiding om de komst van SEPA, het nieuwe Europese betaalsysteem. Natuurlijk is er ook weer een Westfriese Ondernemers Agenda met activiteiten voor de WestFriese Ondernemers. Daarin aandacht voor een Social Media Bootcamp met Saskia Beeldman.

Update: De in de uitzending vermelde bootcamp incl. kans op gratis training is verplaatst naar het voorjaar van 2013. Tegen die tijd gaan wij wellicht de actie nogmaals doen.

(advertentie)

Audio uitzending


Fletcha Events is vernoemd naar de bekende wielrenner die toen in de Rabo wielerploeg reed. Sport, Mode en Cultuur zijn belangrijke peilers van Fletcha Events. In de studio Michiel Beemster die samen met Arjen Ott Fletcha Events runnen. Het bedrijf heeft een maatschappelijke insteek. Michiel Beemster verteldt erover.


De inschrijvingen van de Miss Westfriesland verkiezing zijn weer begonnen. Maar Fletcha Events organiseert meer. Een sportcompetitie, De Helden van Westfriesland en men is bezig met ikleefwestfriesland. Wat kan Michiel Beemster vertellen over deze evenementen?


SEPA, IBAN en BIC het zijn allemaal termen uit het nieuwe Europese Betalingssysteem. Hoewel het pas in februari 2014 wordt ingevoerd, is het al wel belangrijk te weten wat SEPA is zodat je op tijd je boekhouding erop kan aanpassen.  Ik sprak hierover met Bart Leijdekker van OmnyAcc Müller Hoorn.


Tot slot van de agenda een gesprek met Saskia Beeldman. Samen met Yvonne van Loon organiseert zij 20 november Mijn Social Media Bootcamp. Het ljjkt soms wel of het gebruik van Twitter en Facebook verplicht is voor Ondernemers. Wat zijn de tips voordat je begint met twitteren en facebook?

Aan het eind van de uitzending aandacht voor de startende ondernemer van de week. Deze week Anneline Bruin Slot van ‘Westfriese Uitjes‘. Met haar buikdansschool ontdekte zij de mogelijkheden van het aanbieding van activiteiten voor groepen. Hoe bevalt het ondernemen haar? Wat zijn de mindere kanten van het ondernemen? En hoe ga je verder groeien?

 

Gezocht starters en perberichten

Wij zoeken nog altijd starters voor onze uitzending. Kent u ondernemers die korter dan 3 jaar actief zijn in de regio Westfriesland? Geef het bedrijf aan ons door, of vertel hem/haar hierover. Reageren kan via info@westfrieslandinbedrijf.nl. Elke week een andere startende ondernemer van de week.

Natuurlijk is Westfriesland in bedrijf ook deze zaterdag weer te beluisteren. Elke zaterdagmiddag tussen 15.00-16.00 uur op Radio Hoorn of via www.radiohoorn.nl

To Top