Radio

Uitzending 12 mei 2012: WBG, Ruiter Dakkapellen en E-commerce bij Rabobank Hoorn

Zaterdag 12 mei was de eerste uitzending van ‘Westfriesland in Bedrijf’, het radioprogramma over ondernemen in West-Friesland op Radio Hoorn.

Omdat het de eerste uitzending was eerst een blik op het ondernemen in West-Friesland in het algemeen. Hiervoor was de voorzitter van de Westfriese Bedrijven Groep (WBG) Piet Dekker uitgenodigd.  In vier delen werd er gesproken over alle activiteiten van de WBG.

Deel 1: Introductie
Deel 2: Ontwikkeling industrietereinen (oa. Distripoort Berkhout)
Deel 3: Waarom en hoe lid worden
Deel 4: Toekomstige aandachtspunten
De audiofragmenten volgen zeer snel

In het ondernemersnieuws een gesprek met curator Alexander Claus van Tanger Advocaten uit Alkmaar. Hij is belast met het faillissement van Ruiter Dakkapellen. Hij praat over de status op dit moment, de mogelijkheden van een doorstart, de sponsoractiviteiten en wat mensen moeten doen die een bestelling en/of aanbetaling hebben gedaan.
[powerpress url=”http://www.westfrieslandinbedrijf.nl/wp-content/uploads/audio/WIB20120512_ruiter_dakkapellen.mp3″]

Ook in het ondernemersnieuws, moederdag. Hoe belangrijk is deze dag voor een bloemist. Wij vroegen het Jan Haring van Haring Bloemenservice aan het Grote Noord in Hoorn.
[powerpress url=”http://www.westfrieslandinbedrijf.nl/wp-content/uploads/audio/WIB20120512_janharing_moederdag.mp3″]

In het overzicht van de komende ondernemers activiteiten ook aandacht voor ‘Werk aan de winkel, kansen voor e-commerce‘ georganiseerd door Rabobank Hoorn-Midden Westfriesland. Directie voorzitter Eric Lücke verteld in het programma waarom deze bijeekomst van 14 mei zo belangrijk is voor ondernemers.
[powerpress url=”http://www.westfrieslandinbedrijf.nl/wp-content/uploads/audio/WIB20120512_ericlucke_rabo_ecommerce.mp3″]

Zaterdag 19 mei zal het programma in teken staan van webshops en e-commerce. ‘Westfriesland in bedrijf is elke zaterdagmiddag van 15.00-16.00 uur te horen op Radio Hoorn. Te ontvangen via 105.8 FM (ether) en 96.5 FM (kabel in Hoorn) en overal via www.radiohoorn.nl.

To Top