Radio

Uitzending 22 sept 2012: Ondernemers Ver. Wervershoof, Dag van de WFO en rijschool Steltenpool

De uitzending van zaterdag 22 september stond grotendeels in het teken van Wervershoof. Frits Meester en Monnie de Vries huidige voorzitter en oud voorzitter van de Ondernemers Vereniging Wervershoof vertelden in de uitzending over het ondernemen in Wervershoof. Roel Alders vertelde ons alvast wat meer over de Dag van de Westfriese Ondernemer. Tot slot een gesprek  met startende ondernemer Dirk Jan Steltenpool die 1,5 geleden zijn eigen rijschool begon. Natuurlijk ook in deze uitzending de  Westfriese Ondernemers Nieuws Week overzicht en de Westfriese Ondernemers Agenda.

Ondernemers Vereniging Wervershoof bestaat al enige tijd en daarom waren zowel de oud (Monnie de Vries) als de huidige voorzitter (Frits Meester) te gast. Ze vertegenwoordigen in totaal 210 bedrijven. In het eerste gedeelte meer over de organisatie , de doelstellingen en de activiteiten. 

In het tweede gedeelte met OVW komen de belangrijkste agendapunten aanbod. Oa over Winkelcentrum Molenhoek, Park Management bij WFO terrein en de ontwikkeling van Het Grootslag.

 

De Dag van de Westfriese Ondernemers is dit jaar op vrijdag 12 oktober. Wat kunnen de ondernemers verwachten? Dit jaar is er gekozen voor een andere verdeling van de kaarten. Roel Alders van Van Soelen praat ons in de Westfriese Ondernemers Agenda  bij.

Starter van de week is Dirk Jan Steltenpool. Hij startte 1,5 jaar geleden met zijn eigen rijschool Steltenpool. Waarom koos hij voor het ondernemerschap? Hoe bepaald hij de prijzen en nog meer.

 

Wil je ook kans maken op de YEAH! stoel? Een kans om als startende ondernemer in één avond gecoacht te worden door 3 experts en ook nog kans te maken op 3 maanden extra coaching door één van de experts? Bovendien maakt iedere deelnemer kans op een interview in de rubriek ‘Starter van de Week’ in het radioprogramma Westfriesland in Bedrijf. Ga nu naar www.westfrieslandinbedrijf.nl/stoel
[adrotate banner=”24″]

Volgende week 29 september weer een nieuwe uitzending van 15.00-16.00 uur op Radio Hoorn, 96.5FM (kabel), 105.8FM (ether) en overal via www.radiohoorn.nl


To Top