Radio

Uitzending 24 november 2012: Vastenbrug Schoonmaak, Anderton Editing en OIF2012

Zaterdag 24 november was uitzending 29 van het ondernemersprogramma op Radio Hoorn, Westfriesland in Bedrijf. Het programma voor, over en met Westfriese ondernemers.

In deze uitzending spraken we met Gerard Buis van Vastenburg, Schoonmaak & Onderhoud uit Hoorn. Hoe is het bedrijf gegroeid en wat is de stand van zaken in de branche? Startende Ondernemer van de week is Gary Anderton van Anderton Editing. Dat klinkt Engels en dat klopt. Hij probeert met zijn Engelse achtergrond het steenkolen Engels te voorkomen.

Rond half vier was er zoals gebruikelijk het Westfries Ondernemers Nieuws week overzicht. Natuurlijk is er ook weer een Westfriese Ondernemers Agenda met activiteiten voor de WestFriese Ondernemers. Daarin aandacht voor het Open Innovatie Festival Westfriesland.

(advertentie)
[adrotate group=”4″]

Audio uitzending

Gerard Buis nam samen met zijn vader Vastenburg Schoonmaak&Onderhoud over van de toenmalige eigenaar Nico Vastenburg. DIt betekende voor Gerard dat jij op zijn 24ste geacht werd het bedrijf te gaan leiden. Hoe is het om op je 24ste al directeur te zijn? Hoe zijn jullie gegroeid? Is er in deze tijd nog ruimte voor relatiegeschenken?

Het bedrijf bestond dit jaar alweer 25 jaar. Dat moet natuurlijk gevierd worden. Maar hoe vier je dat in tijden van krapte? Hoe staat het ervoor in de branche? Is het stilzitten of innoveren? Gerard Buis geeft de antwoorden.

In de Westfriese Ondernemers Agenda spraken we met Annelies van der Bij die namens de Gemeente Hoorn actief is in de organisatie van het Open Innovatie Festival 2012 West-Friesland. Wat is het en voor wie? Waar kan men meer informatie vinden?

Tot slot spraken we in de uitzending met Gary Anderton, hij is de Starter van de Week. In deze rubriek spreken we met ondernemers die korter dan 3 jaar bezig zijn met hun onderneming. Sinds november 2010 is hij zijn eigen bedrijf begonnen Anderton Editing. Hoe bevalt het zelfstandig ondernemen? Wat viel je tegen en wat bevalt goed?

Gezocht starters en perberichten

Wij zoeken nog altijd starters voor onze uitzending. Kent u ondernemers die korter dan 3 jaar actief zijn in de regio Westfriesland? Geef het bedrijf aan ons door, of vertel hem/haar hierover. Reageren kan via info@westfrieslandinbedrijf.nl. Elke week een andere startende ondernemer van de week.

Natuurlijk is Westfriesland in bedrijf ook deze zaterdag weer te beluisteren. Elke zaterdagmiddag tussen 15.00-16.00 uur op Radio Hoorn of via www.radiohoorn.nl


To Top