Westfriesland

Wekelijks bedrijvenprogramma op Radio Hoorn

Nieuw bedrijvenprogramma op Radio Hoorn

Lokale omroep Radio Hoorn hoopt op zeer korte termijn te kunnen starten met een wekelijks bedrijvenprogramma. “De voorbereidingen zijn in volle gang en we kunnen binnen enkele weken gaan starten,” aldus een van de progammamakers.

In het programma staat het ondernemen in de regio centraal. Elke week wordt er gesproken met een ervaren ondernemer wat zal leiden tot een interessant inkijkje in zijn onderneming, zijn beslissingen en zijn toekomst beeld. Daarnaast wordt er elke week gesproken met een startende ondernemer die 6 tot 12 maanden actief is. Hoe kijkt hij terug op de opstart fase van zijn bedrijf en waar ziet hij beperkingen. Wellicht dat de ervaren ondernemer direct tips kan geven aan de starter. De redactie achter westfrieslandinbedrijf.nl helpt het programma met het actuele ondernemersnieuws en de ondernemersagenda uit de regio.

Heeft u nieuwsberichten voor deze site of het nieuwe radioprogramma stuur deze aan info @ westfrieslandinbedrijf.nl of gebruik de contact pagina. Ook tips voor interviews zijn welkom.

Het programma zal worden uitgezonden op de zaterdagmiddag tussen 15.00-16.00 uur. Daarna gevolgd door HoornVandaag en past daarbij perfect in de nieuws en actualiteiten middag van Radio Hoorn. De datum van de eerste uitzending en ook de naam van het programma zal zeer snel bekend worden gemaakt.


To Top