Westfriesland

Welke bedrijven helpen Medemblik met organiseren promotiedag elektrisch rijden?

MEDEMBLIK – Het jaar 2013 is door de gemeente Medemblik uitgeroepen tot het jaar van de Duurzame Mobiliteit. Om meer bekendheid te geven aan elektrisch rijden en Het Nieuwe Rijden wordt eind mei 2013 een Electric-Mobile Roadshow gehouden in Medemblik. Het gaat om de promotie van alle soorten van vervoer, dus auto’s maar ook bijvoorbeeld elektrische scooters en fietsen. De dag is bedoeld om gevoel te krijgen bij elektrisch rijden en te informeren wat er bij komt kijken. Van elektrisch rijden en tanken tot bijvoorbeeld lease- en onderhoudscontracten en lessen in een elektrische auto. Maar ook het stimuleren van duurzame tips om energiezuinig te rijden, ook in een gewone auto.

Bedrijven worden nu alvast uitgenodigd om samen met de gemeente deze promotiedag te organiseren. Bedrijven die hieraan deel nemen, worden vervolgens benaderd om het programma van de promotiedag nader in te vullen. Het uitgangspunt is dat de lokale aanbieders van elektrisch vervoer en bijvoorbeeld rijscholen de gelegenheid krijgen om mede invulling te geven aan deze promotiedag.

Ondernemers kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar miranda.laan@medemblik.nl , onder vermelding Promotiedag Mobiliteit. Geef naast de contactgegevens in de mail ook aan welke producten en/of diensten tijdens deze dag worden gepromoot.


To Top