Westfriesland

Westfries Ondernemersgala aangekleed met talent

Live westfries ondernemersgala 2012

De bezoekers van het Ondernemersgala worden op 9 februari in schouwburg Het Park getrakteerd op muzikaal West-Fries toptalent. Het thema van het gala is ’talent’. Om die reden is ook olympisch zeilster Lobke Berkhout gevraagd het gala te presenteren.

De bezoekers van het Ondernemersgala worden op 9 februari in schouwburg Het Park getrakteerd op muzikaal West-Fries toptalent. ,,De mensen zullen verbaasd zijn over wat ze te zien en horen krijgen’’, is de overtuiging van Theo Viset die voor dit deel van het programma verantwoordelijk is.

Het thema van het gala is ’talent’. Om die reden is ook olympisch zeilster Lobke Berkhout gevraagd het gala te presenteren. Zij stond drie jaar geleden al op het podium toen haar vriend en manager Dennis van der Laan de Westfriesland Méér prijs won. Op de avond wordt bekendgemaakt wie de prestigieuze Westfriesland Méér-prijs nu wint.

Om het thema te benadrukken mocht dit jaar een beginnende kunstenaar, de Hoornse Katja Koevoet, de uitnodiging ontwerpen die naar ruim 2500 mensen is gestuurd. De bedoeling is dat voortaan ieder jaar een andere kunstenaar de kans krijg zich op deze manier te presenteren.

De gasten van het gala krijgen een vol programma voor de kiezen. Een belangrijk deel daarvan wordt ’aangekleed’ door Viset. ,,Onze openingsact is van streetdanceteam Pro Motion, een groep van zo’n vijftien jongeren die het afgelopen jaar Europees kampioen streetdance zijn geworden. Dit jaar doen ze weer mee en in Het Park laten ze nu voor het eerst de dans zien waarmee ze weer kampioen hopen te worden.’’

Verder treedt onder meer het Grand Park Orchestra onder leiding van Wouter Hakhoff op.

Meer info over oa kaarten op www.westfriesondernemersgala.nl.

Bron: NHD


To Top