Westfriesland

‘Westfriesland in Bedrijf’ elke zaterdag op Radio Hoorn

Elke zaterdagmiddag 15.00-16.00 uur op Radio Hoorn

Onder de naam ‘Westfriesland in Bedrijf’ start Radio Hoorn zaterdag met een nieuw ondernemersprogramma. De redactie achter deze website zal ook de redactie helpen van het radioprogramma.

Zaterdag 12 mei start de eerste uitzending vanaf 15.00 uur. “De jingles zijn klaar, de eerste gast is geboekt en we zijn druk met het laatste nieuws en interviews voor de uitzending van morgen,” aldus programma maker en presentator Alex Gitzels. Zaterdag zal de eerste uitzending beginnen met gesprek met voorzitter Piet Dekker van de Westfriese Bedrijven Groep (WBG). “In de eerste uitzending wil ik beginnen met een basis. Hoe gaat het met het ondernemen in West-Friesland? Hoe reageren de diverse bedrijven op de crisis en hoe kan de WBG daarbij helpen?”

Naast het interview ook veel aandacht voor ondernemers nieuws uit de regio. De presentator gaat verder “In het blok kort ondernemersnieuws zal de curator van Ruiter Dakkapellen ons kort bijpraten over de huidige stand van zaken. Maar ook hoe belangrijk is moederdag voor een bloemist? Dit zijn de zaken die aanbod komen in ons programma. Oh ja, er is ook elke week een agenda met activiteiten voor ondernemers.”

Een goede voorbereiding is het halve werk zegt men. Zaterdag vanaf 15.00 uur is de eerste uitzending van ‘Westfriesland in Bedrijf’. De uitzending van 19 mei zal onder andere gaan over webshops en e-commerce.

Meer informatie ook via www.radiohoorn.nl.

 

 

To Top