Westfriesland

11 juni in Hoorn overvaltraining voor Noord-Hollandse ondernemers

HOORN – Stichting Samen Veilig Ondernemen organiseert in samenwerking met de gemeente Hoorn en de Taskforce Overvallen en Straatroven Noord-Holland gratis overvaltrainingen voor ondernemers in Noord-Holland. Ondernemers en personeel leren in drie uur tijd hoe zij het beste kunnen handelen als zij slachtoffer worden van een overval. Op dinsdag 11 juni is er een training in Hoorn.

Deelnemers aan de overvaltraining leren hoe zij een overval en de voorbereiding ervan kunnen herkennen. Zij krijgen tips welke preventieve maatregelen zij zelf kunnen nemen om een overval te voorkomen.

Voor wie?

De training bestaat uit een praktijk- en theoriegedeelte en is bestemd voor ondernemers en personeel in de Detailhandel, Horeca en Dienstverlening die dagelijks omgaan met contant geld. In Hoorn wordt de training gehouden op 11 juni 2013 van 19.00-22.00 uur in het stadhuis van Hoorn. Er zijn in Hoorn nog tien plaatsen beschikbaar. Aan de training zijn geen kosten verbonden.

Aanmelden

De training wordt op verschillende data in Noord-Holland gehouden. Als u verhinderd bent op 11 juni dan kunt u zich nog aanmelden voor een training in een andere plaats. Aanmelden kan via de website: www.samenveiligondernemen.nl. Ook vindt u op de website een overzicht van de plaatsen waar de training wordt gegeven.


To Top