Westfriesland

19 maart nieuwe editie Hoorn op de Kaart

HOORN – Dinsdag 19 maart 2013 vind de tweede editie plaats van ‘Hoorn op de Kaart’. Een prikkelend en informatief evenement over en voor Toeristisch Hoorn.  Gesprekstof is er genoeg over het toerisme beleid in Hoorn.

Wat kan Hoorn verbeteren op het gebied van citymarketing? Wat is eigenlijk het nut van het Toeristisch Platform in oprichting? En in hoeverre is het nieuwe Van der Valk complex naast de A7 een aanwinst voor onze stad? Deze onderwerpen staan centraal tijdens het event Hoorn op de Kaart, dat voor de tweede keer wordt georganiseerd.

Voormalig directeur E.P. Oud van Amsterdam Tourist Congress Board deelt zijn ervaringen op het vlak van citymarketing. VVV-directeur M. Serlier licht de nieuwe campagne van de regionale VVV toe, dus zonder het ANWB agentschap in Hoorn. Ook de doelstellingen van het Toeristisch Platform Hoorn worden toegelicht en kritisch getoetst. Tenslotte wordt de impact van het nieuwe Van der Valk hotel in Hoorn belicht gemaakt door een vertegenwoordiger.

Aansluitend volgt de officiële opening van het toeristisch seizoen door wethouder Ruppert van de gemeente Hoorn, met een spectaculair verrassingselement!
Hoorn op de Kaart is op 19 maart 2013 van 15.30 tot 18.30 uur. Het programma begint op het Oostereiland en speelt zich deels af op het water.

Inschrijven kan via de website www.hoornbusinessevents.nl en kost 49,- euro per persoon (exclusief btw).


To Top