Westfriesland

3e editie Koppie Doen; Leren, lachen en netwerken

ZWAAGDIJK-OOST – Dinsdagavond 5 november verzamelden bijna 200 Westfriese Ondernemers zich bij de Rabobank WFO voor de derde editie van Koppie Doen. Een avond met tips over social media met Vincent Smit en hoe juist niet te netwerken. Treffend en met humor gepresenteerd door Theo Schouwerwou en Maarten Smit. Daarna was het aan de ondernemers om de tips ter hand te nemen en in gesprek te gaan.

De organisatie kijkt wederom terug op een succesvolle editie. “Toen we vorig jaar november begonnen met Koppie Doen hadden we niet kunnen vermoeden dat we een jaar later al tegen de 200 deelnemers zouden halen,” aldus Colin Burger. Of het nog verder gaat groeien is nog de vraag, de organisatie is tevreden met de huidige omvang. Manja Weppner: “Nu hebben we een mooie bovengrens grens bereikt. Het is nu intiem, informeel en laagdrempelig en dat zijn de kernwoorden voor Koppie Doen.”

In de afsluitende woorden van voorzitter Piet Mol van de Westfriese Bedrijven Groep zat een zin die Colin Burger onderstreepte. “Er veel ondernemers binnen West-Friesland die elkaar niet kennen. Dat gat proberen wij met Koppie Doen in te vullen.”

De volgende editie staat in de agenda voor mei 2014 en zal met veel plezier weer voor de Westfriese ondernemers worden georganiseerd. En wellicht nog een nieuwjaarsevenement.

Interviews

Zaterdag 9 november was er een uitgebreide terugblik op Koppie Doen in het radioprogramma Westfriesland in Bedrijf op Radio Hoorn (105.8 FM, 785 ziggo radio of via de stream op www.radiohoorn.nl). Na afloop in gesprek met twee bezoekers, Ruud Doodeman en Letty Lub en een gesprek met de organisatie. Hoe kijken zij terug op deze derde editie? Klik hier voor de interviews derde editie Koppie Doen.

Foto overzicht Koppie Doen 5 nov 2013

[imagebrowser id=11]


To Top