Westfriesland

Abovo Media genomineerd voor de FD Gazellen Awards 2013

HOORN – Voor het 10e jaar op rij reikt Het Financieele Dagblad in 2013 de FD Gazellen Awards uit aan de snelst groeiende onderneming van Nederland. Alle bedrijven die over de boekjaren 2010, 2011 en 2012 een omzetgroei van ten minste 20% lieten zien, komen in aanmerking voor een FD Gazelle Award. Dit jaar mag Abovo Media uit Hoorn zich in dat rijtje scharen.

In de regionale ronde op 28 november zal Abovo Media aanwezig zijn bij de uitreiking van de Awards voor Noord-Holland. Mocht Abovo daar behoren tot de snelste groeiers dan gaat het door naar de landelijke finale.

Deze nominatie is een mooie verdienste voor Kees Verbeek en Marinus Zoutendijk die het bedrijf veertien jarig terug gestart zijn. In het NHD onderstreept Verbeek deze visie: “Ik hoop natuurlijk dat we winnen, maar ik ben nu ook al trots op de nominatie.

Het bedrijf was door de organisatie van de Award gevraagd mee te doen. Daarna kwamen twee KPMG medewerkers een dag meekijken in de boeken en in het bedrijfsproces. Naast de groei in euro’s is ook de totale organisatie een belangrijke factor.

“Ook dit jaar groeien we door in de lijn van de afgelopen jaren, zowel in omzet, klanten als personeel. We hebben nu 65 medewerkers, in 2010 waren dat er ongeveer veertig,” aldus Verbeek in het NHD van donderdag.

To Top