Westfriesland

Bedrijventerrein Zevenhuis start met 11 ambassadeurs

vlnr:Nelleke Huisman, Arjan Smit, Aart Ruppert, Pieter Ursem, Boudewijn van Langen, Jos Zomerdijk, Richard Bot, Guus Bosch, Guido Scholtens, Ronald Louwman.

vlnr:
Nelleke Huisman, Arjan Smit, Aart Ruppert, Pieter Ursem, Boudewijn van Langen, Jos Zomerdijk, Richard Bot, Guus Bosch, Guido Scholtens, Ronald Louwman.

WOGNUM – In de vroege morgen van vrijdag 21 juni, op de langste dag van het jaar, maar helaas niet de zonnigste, kwamen gemeente Hoorn, Scholtens Groep en prominente ondernemers uit Westfriesland bij elkaar om samen de kick off van Zevenhuis te vieren.

Guido Scholtens, algemeen directeur van de Scholtens Groep, schetst het profiel van Zevenhuis: een duurzaam bedrijventerrein dat staat voor ketensamenwerking, cocreatie en kennisdeling, om zo een duurzame relatie met bedrijven op te bouwen. “Ons samenwerkingsverband is de motor achter de verbindingen en ketens. In plaats van bedrijven die naast elkaar ondernemen met de blik op zichzelf, bieden wij hier synergie en dus energie.”

Wethouder Aart Ruppert spreekt namens het college van gemeente Hoorn: “Wij zijn hier trots op. Ik feliciteer Hoornse en regionale ondernemers. Hier ligt potentie!’ En met een druk op de knop presenteert hij de nieuwe website zevenhuis.nl (een site geïnspireerd op pinterest) een platform en prikbord voor bedrijven. Wethouder Ronald Louwman legt de nadruk op het ontzorgen van ondernemers: ‘Gemeente Hoorn wil bedrijven faciliteren. Daartoe werken we aan het realiseren van flitsvergunningen voor Zevenhuis om procedures te vergemakkelijken.”

Ambassadeurs

Dynamiek kent ambassadeurs. 11 ondernemers uit Westfriesland willen zich inzetten om het ondernemersklimaat te promoten. Samen staan zij voor het nieuwe huis in de regio. Zevenhuis is een locatie waar je met het verhaal en de energie je naam aan wilt verbinden, hier ligt de toekomst van de regio, aldus de groep. Als afsluiting van de ochtend kregen de ambassadeurs een sleutel mee van dit nieuwe huis voor de regio. Op de sleutel staat de presentatie waarmee zij hun eigen werkgebied ingaan.

To Top