Westfriesland

Bedrijventerreinen Enkhuizen ontvangen 1e KVO ster

MKB_Enkhuizen_KVO certificaatlENKHUIZEN – Tijdens de ledenvergadering gisteravond van ondernemersvereniging WBG Enkhuizen heeft Dolf Kloosterziel van MKB Nederland het certificaat Keurmerk Veilig Ondernemen uitgereikt.

Het KVO certificaat werd overhandigt aan wethouder Rian van Dam, ondernemers Wim Boerakker en Rob de Jong, Wendy Dekker van de Politie en Willem Lijster namens de Brandweer. Gezamenlijk behaalden zij dit certificaat door hun inspanningen voor een schoon, heel en veilig bedrijventerrein.

De ondernemers van bedrijventerreinen Schepenwijk en Krabbersplaat werken samen met gemeente, politie en brandweer aan een schoon, heel en veilig bedrijventerrein door middel van het keurmerk veilig ondernemen (KVO). Veiligheid is een belangrijke voorwaarde voor een goed ondernemersklimaat. Op bedrijventerreinen die netjes en verzorgd zijn, is het doorgaans veiliger en voelen ondernemers en medewerkers zich meer op hun gemak. Ook naar klanten staat het beter als een bedrijf op een representatief terrein is gevestigd.

MKB Nederland, de organisatie die zich inzet voor middelgrote en kleine bedrijven in Nederland, ondersteunt het keurmerk veilig ondernemen door de samenwerking te begeleiden. “Wij zetten ons op verschillende fronten in om ondernemerschap in Nederland te ondersteunen en te versterken, een veilige bedrijfsomgeving is daar een onderdeel van” laat Dolf Kloosterziel weten.

Wim Boerakker, de nieuw gekozen voorzitter van WBG Enkhuizen, derde van rechts op de foto, is verheugd over de goede samenwerking met gemeente, politie en brandweer. Ook wijst hij erop dat de leden van de ondernemersvereniging nu, dankzij het KVO-certificaat, een korting van 10% kunnen claimen op hun verzekeringspremie.

Bron en foto: MKB Nederland

To Top