Westfriesland

Belastingdienst legt beslag op inventaris d’ Olde Smidse

SCHAGEN – Dinsdagavond komt het NHD met het nieuws dat de belastingdienst beslag heeft gelegd op de goederen en inventaris van café d’ Olde Smidse aan de Markt in Schagen.

Via de krant laat Hans Sjouke Koopal van Heineken weten dat de belastingdienst niet de enige is. “Daarnaast zijn er nog meerdere partijen die het één en ander te vorderen hebben van eigenaren Jonathan Beukers en Martijn van der Nat.”

Daarnaast geeft hij aan ook namens Heineken te kijken hoe de afwikkeling met de huidige eigenaren en de belastingdienst verloopt. Er wordt gezocht naar een eventuele nieuwe kandidaat eigenaar voor dit café in Schagen.

Terugblik

19 september: Failliet

21 augustus:  Olde Smidse Te koop

D’ Olde Smidse is een mooi traditioneel bruin café gelegen aan de Markt te Schagen, één van de drukste uitgaanslocaties van Noord Holland. Het bedrijf kent een rijke historie en is bij de inwoners van Schagen uitermate geliefd.

Het café heeft een vloeroppervlak van 250 m², er is een gebruikersvergunning afgegeven voor 550 personen, het grote terras biedt plaats aan 70 personen.

Het bedrijf realiseert een uitstekende omzet. Meer informatie zal worden gegeven in een persoonlijk gesprek.
Vraagprijs: Betreft bedrijfsinrichting, inventaris, handels/domeinnaam en goodwill. € 425.000

Huurprijs: € 6.450 per maand excl.. BTW


To Top