Westfriesland

DUINcollectief informeert over duurzame inzetbaarheid

HOORN – DUINcollectief organiseert op 7 maart het eerste deel van het Symposium Duurzame Inzetbaarheid. Tijdens deze bijeenkomsten ontmoeten de deelnemers elkaar rond thema’s die raken aan duurzame inzetbaarheid. In plaats van één, groots opgezet event met verschillende onderwerpen en workshops heeft DUINcollectief gekozen voor een regelmatig terugkerend DUIN-café, waarin telkens een ander deelthema centraal zal staan.

De bijeenkomsten zijn kort en krachtig, informeel, gericht op informatie- en ervaringsuitwisseling, ontmoeting en divers van inhoud en vorm en vinden plaats in Grand Café Turf in Hoorn.

Het eerste deelthema is “Aandacht voor afscheid en verandering in het werk.” Wat wordt benoemd als “weerstand” is vaak een signaal dat een medewerker nog niet “klaar” is met dat wat achter hem ligt. Situaties waar dit kan spelen zijn bijvoorbeeld gedwongen functieverandering, nieuwe werkwijzen of systemen, het vertrek of overlijden van een dierbare collega, het krijgen van beperkingen als gevolg van ziekte of ongeval.
Aan de hand van een speelse presentatie, een mini-workshop en ervaringsuitwisseling wordt dit onderwerp op het netvlies van de aanwezigen gebracht.

DUIN-café is voor alle mensen binnen organisaties die in dit thema geïnteresseerd zijn. Ondernemers, HR-professionals, managers en medewerkers. Deelname is gratis, aanmelden vooraf is wel noodzakelijk via info@duincollectief.nl.

DUIN-café wordt gehouden op 7 maart, van 15:30 uur tot 17:30 uur. Zie ook onze agenda.


To Top