Westfriesland

Groot Noord Hollands Idee met oud topman TomTom

HOORN – Na de eerdere editie van het Groot Hoorns Idee denkt de organisatie nog groter. Grotere regio, meer ideeën en meer geld voor het uitvoeren van het idee. Eén van de Dragon’s op 9 april is Alexander Ribbink oud topman van TomTom.

In een soort Dragon’s Den-achtige setting kan de ondernemer zijn idee pitchen aan de vakkundige jury, ook Dragons genaamd, van door de wol geverfde ondernemers. Is het idee haalbaar, schaalbaar en winstgevend te maken? Is het idee echt goed dan bestaat de mogelijkheid dat één van de Dragons gaat investeren in het idee.

Eén van de Dragons is een oud topman van TomTom, Alexander Ribbink. Hij is partner bij Prime Ventures, wat investeert in technologische bedrijven in Europa. In totaal beheert het bedrijf ruim 375 miljoen aan kapitaal. Alexander Ribbink zit in het bestuur van Layar, Greetz en Cint, enkele internet gerelateerde bedrijven.

Het Groot Noord Hollands Idee vindt plaats op 9 april en blijft in Hoorn. De exacte locatie wordt volgende week bekend gemaakt.

Aanmelden kan nog altijd via hoornbusinessevents.nl

To Top