Westfriesland

Hilal Supermarkt nu driemaal groter aan de Veemarkt

hilal_supermarkt2

HOORN – Na 10 jaar aan het Nieuwland opende deze week Hilal Supermarkt haar deuren aan de Veemarkt 20-22 in Hoorn waar eerder Media Xl en Spotters gevestigd waren. De winkel is ruim opgezet, heeft een breder assortiment en drie kassa’s. De familie Tekin is trots op het resultaat.

hilal_supermarkt3Veel bezoekers aan de supermarkt op woensdagochtend feliciteren de familie Tekin met de nieuwe locatie. Ook de buurman van Primera komt langs met een bloemstuk om de eigenaren als buren te verwelkomen.

“Eigenlijk waren we iets te vroeg geopend. Nog niet alles was helemaal klaar. Maar nu zijn alle steentjes op hun plek,” aldus Ramazan Tekin. Met deze winkel hoopt men klanten te bereiken in de regio Enkhuizen tot en met Purmerend. Tekin: “We hebben zelfs iemand uit Groningen die hier komt om onze olijven”

De financiering via de bank was niet gelukt. “Helaas, ze wilden meer onderzoeken, maar dat duurde te lang,” aldus Ahmet Tekin. ‘Maar met dank aan leverancierskredieten is het toch gelukt.” In de winkel werken 6 mensen, maar leden van de familie zijn vaak aanwezig om te assisteren in de winkel.

Heeft Ramazan Tekin nog wensen? “Ja, een tweede winkel in de Kersenboogerd zou ook mooi zijn. Maar dat is voor later.”

(Op de foto vlnr: Ahmet Tekin, Mevlüt Tekin en Ramazan Tekin)

Zaterdag 1 juni 17.00u Westfriesland in Bedrijf op Radio Hoorn een gesprek met Ramazan Tekin over Hilal Supermarkt
To Top