Westfriesland

Hoe moet WestfrieslandinBedrijf 3.0 volgens u worden?

WEST-FRIESLAND – De website westfrieslandinbedrijf.nl bestaat nu ruim anderhalf jaar. Vanaf het begin met veel aandacht voor het ondernemen in West-Friesland. Voor en over Westfriese ondernemers. Op één plaats alle relevantie informatie verzameld. Maar ook wij innoveren. Wat mist u nog? Wat zou uw leven als ondernemer nog makkelijker maken?

De website is de afgelopen maanden flink gegroeid. Met het nieuws over de faillissementen van grote bouwondernemingen bleek dat informatie hierover in heel Nederland gewenst was. Maar ook kleiner nieuws als openingen, open dagen en nieuwe directie krijgen een plaats op de website. Sinds mei 2012 is daar ook een wekelijks radioprogramma op Radio Hoorn bij gekomen. Met een verzameling van het nieuws, de agenda en natuurlijk interviews met ondernemers.

Wat mist Westfriesland in Bedrijf?

Nu is het tijd om verder te groeien. Wij zijn ambitieus. Wij willen een nog grote rol spelen in het ondernemen in West-Friesland. Hieronder kunt u uw reactie toevoegen via facebook. Reageren via twitter kan via @WinBedrijf of #wfinbedrijf. Of maak gebruik van de contactpagina.

 


To Top