Westfriesland

Hoorn Business Events denkt groter met ‘Groot Noord Hollands Idee’

HOORN – Hoorn Business Events presenteert 9 april 2013 Het Groot Noord-Hollands Idee. Tien ondernemers of ondernemende mensen krijgen de unieke mogelijkheid om hun idee te pitchen voor een soort Dragon’s Den. Er wordt dan meteen feedback gegeven, ook vanuit de zaal. Het beste idee krijgt de kans zich verder te ontwikkelen en maakt bovendien kans op een private investor.

Vanwege het grote succes en enthousiasme van zowel deelnemers als publiek heeft Hoorn Business Events besloten om Het Groot Hoorns Idee dit jaar groter aan te pakken! Dit jaar zoekt men ideeën uit de regio Noord Holland.

“We hebben enkele aansprekende formal investors (uit Quote 500) die serieus kijken naar nieuwe investeringen. Mede door hun toezegging hebben we besloten om het evenement naar een hoger plan te tillen. Maar de locatie blijft voor alsnog gewoon Het Park Schouwburg in Hoorn,” aldus Robert Jan Knook van Hoorn Business Events. “De eerste aanmeldingen zijn zelfs al binnen, dus het idee spreek aan. Zeker in deze tijden waarbij de banken minder snel geneigd zijn om geld uit te lenen, zijn private investors zeer interessant als geldschieters.”

De organisatie zoekt deelnemers. Ben jij iemand die kansen ziet? Loop je al een tijd met een idee in je hoofd rond maar weet je niet waar je moet beginnen? Durf jij je idee te ‘testen’ bij een kritisch deskundig panel? Durf jij voor de Dragon’s Den te verschijnen? Aanmelden kan via info@hoornbusinessevents.nl

Uiteindelijk worden tien businessideeën op 9 april 2013 gepitched voor de Dragons’s Den.


To Top