Westfriesland

Hoorn verlengt contract A0-reclame Promobase met 4 jaar

A0reclame-HoornHOORN – Met ingang van 1 januari 2014 gaat de tijdelijke concessie voor de A0-reclamedisplays in de gemeente Hoorn met Promobase over in een overeenkomst voor vier jaar. De gemeente Hoorn heeft voor de verlenging  een nieuwe aanbesteding uitgeschreven. Na het faillissement van Azero Outdoor werd de tijdelijke exploitatie van de A0-reclamedisplays sinds mei 2013 uitgevoerd door PromoBase.

A0-reclame

De klassieke driehoeksborden zijn al jaren een belangrijk medium voor culturele instellingen zoals theaters, bioscopen en tentoonstellingen, maar worden ook vaak ingezet ter promotie van evenementen, beurzen en open dagen. Tegenwoordig ontdekt ook het MKB de vele voordelen van deze manier van adverteren. De gemeente Hoorn is voorzien van een vast netwerk van in totaal 150 A0-reclamedisplays. PromoBase zal de huidige borden vervangen door fraaie nieuwe A0-reclamedisplays.

PromoBase

Sinds de oprichting in 2008 is het in Zwaag gevestigde PromoBase gestaag gegroeid en is  het aantal concessiegemeenten elk jaar toegenomen. Momenteel exploiteert PromoBase de A0-reclame in twaalf gemeenten, maar realiseert zij buitenreclamecampagnes door heel Nederland. ‘Dit is voor PromoBase een belangrijke overeenkomst, Hoorn is tenslotte onze thuishaven. Bovendien exploiteren wij hier drie grote cityboards. De combinatie van A0-reclamedisplays en cityboards is succesvol en biedt adverteerders veel mogelijkheden. Wij zijn erg ingenomen met het besluit van de gemeente!’ aldus commercieel directeur Roel Alders.


To Top