Westfriesland

Hoornse restauranttiendaagse krijgt vervolg in augustus

De Smaak van Hoorn krijgt tweede editieHOORN – De Smaak van Hoorn presenteert van 23 augustus tot en met 1 september haar tweede editie. De eerste Hoornse restauranttiendaagse vond afgelopen voorjaar plaats en bleek zo’n succes dat al snel werd besloten dat dit evenement een vervolg zou krijgen.

De Smaak van Hoorn is een initiatief van Nanska van de Laar en Patrick van der Kroft met als doel om twee keer per jaar een tiendaags culinair avontuur te presenteren in samenwerking met de beste restaurants in Hoorn.  Gasten kunnen gedurende tien dagen genieten van een culinair diner voor 27,50 euro bij bijzondere restaurants.

Nieuwe restaurants

Naast Hendrickje Stoffels, Brasserie Bontekoe, Madame Cheung, (B)eet!,  Breeduyt, Buiten, Zuid, Van der Kroft en La Mère Anne hebben nu ook Wijnbar Vinck en restaurant De Keizerskroon zich aangesloten bij De Smaak van Hoorn.

Samenwerking Waterweken Hoorn

De aftrap voor de tweede editie van De Smaak van Hoorn – van 23 augustus tot en met 1 september – wordt gegeven tijdens de Hoornse Waterweken. Een unieke gelegenheid voor bezoekers om nautisch vertier te combineren met gastronomisch genot. Geheel in stijl van de Hoornse Waterweken zullen de gasten ook worden verrast met een ‘nautisch’ culinaire lekkernij.

Reserveren kan nu al bij de deelnemende restaurants. Uitgebreide informatie over De Smaak van Hoorn en de restaurants: www.smaakvanhoorn.nl

Foto: Marcel Rob


To Top