Westfriesland

Incotec in race voor European Business Award

incotec_logoENKHUIZEN – Incotec uit Enkhuizen is één van de 12 Nederlandse genomineerden in de strijd om de prestigieuze European Business Awards competitie 2013-2014. Als genomineerde dingt het bedrijf mee naar 2 prijzen: de publieksprijs en de “Infosys Business of the Year Award voor bedrijven met een omzet tussen €26-150 Miljoen”.

De European Business Awards (EBA) heeft bij het selecteren van deze bloeiende Europese ondernemingen gekeken naar het uitdragen van de drie basisprincipes van het EBA programma: innovatie, ondernemerschap en duurzaamheid. De 12 door de deskundige jury gekozen genomineerden blinken uit op deze gebieden. Andere genomineerden zijn onder andere de Hema en Meyn Food Processing uit Oostzaan.

Van 11 november tot 2 januari kan het publiek stemmen voor de nationale publiekswinnaar op de EBA website (www.businessawardseurope.com), waar ook de videoboodschappen van de deelnemers te zien zijn. De nationale publiekswinnaar wordt 14 januari bekend gemaakt. De tweede publieksstemming voor verkiezing tot algeheel Europees publiekswinnaar vindt plaats tussen 14 januari en 25 maart.

De winnaar van de “Infosys Business of the Year Award” voor bedrijven met een omzet tussen €26-150 Miljoen wordt geselecteerd door een deskundig panel. De winnaar wordt de meest opvallende onderneming op het gebied van een buitengewone financiële omzet, sterke groei en innovatieve strategie en leiderschap in haar branche. De jury toetst de inventiviteit, ethische geloofwaardigheid, de relatie met belanghebbenden en lange termijnplanning tegenover de flexibiliteit om constante kwaliteit te leveren in een dynamische markt.

De winnaar van de jury- en de Europese publieksprijs wordt bekend gemaakt in Juni 2014.

To Top