Westfriesland

Inspiratie-event tijdens Week van het Werk

weekvanhetwerk_nhALKMAAR – Op 9 oktober organiseren het Regionaal Platform Arbeidsmarktbeleid Noord-Holland Noord, het UWV en Holland Combinatie/HDC Media in het kader van de Week van het Werk een Inspiratie-event. Met daarin opgenomen het WerkgeversCafé en een Inspiratiesessie voor werkgevers en jongeren.

Het WerkgeversCafé bestaat uit 2 onderdelen:

1. Financiële voordelen voor werkgevers

Op regionaal niveau is een aantal producten ontwikkeld om werkgevers tegemoet te komen in (de kosten van) hun personeelsvoorziening. Hoe kunt u daar als werkgever gebruik van maken? U krijgt praktische handvatten om mensen aan het werk te helpen, te houden of te begeleiden naar ander werk. Specifiek wordt ingegaan op de Plaatsingsbonus voor jongeren, Sectorplannen en de Inclusieve Arbeidsorganisatie.

2. De Ja-maar Omdenkshow

Dit is een 75 minuten durend interactief, inspirerend en humoristisch programma, dat op indringende en onontkoombare manier het verschil tussen ‘Ja-maar’ en ‘Ja-en’ kijken en denken duidelijk maakt en onweerlegbaar de voordelen laat zien van omdenken: innovatie, creativiteit en inspiratie. Het is de ultieme mix van theater, cabaret en voordracht.

Inspiratiesessie voor werkgevers en jongeren

Maakt u na het WerkgeversCafé nog even tijd om jonge werkzoekenden uit de regio te ontmoeten? Zij willen graag aan de slag en kunnen uw hulp daarbij goed gebruiken. U weet nu welke aantrekkelijke voordelen er zijn om jongeren in dienst te nemen. Als u op dit moment zelf geen vacatures heeft, zijn er mogelijk in uw netwerk kansen. U herkent de jongeren aan hun enthousiasme. Vergeet niet bij de aanmelding aan te geven dat u ook bij dit onderdeel aanwezig bent.

Programma

07.15 – 08.00 uur: Ontbijtbuffet voor bestuurders en werkgevers
08.00 – 09.00 uur: Financiële voordelen voor werkgevers
09.00 – 10.15 uur: De Ja-maar Omdenkshow (www.ja-maar.nl)
10.15 – 10.30 uur: Korte koffiepauze
10.30 – 12.00 uur: Inspiratiesessie voor werkgevers en jongeren

Tijd: 7.15 – 12.00 uur
Locatie: ROC Horizon College Alkmaar
Entree: Gratis

Meer informatie in de agenda

To Top