Westfriesland

Installatieburo Beuling uit De Goorn failliet

DE GOORN – De rechtbank in Alkmaar heeft vanochtend het faillissement uitgesproken van installatieburo Beuling uit De Goorn. Dit meldt wijnoordholland op haar website. Het bedrijf had veel opdrachten via het nu failliette bouwbedrijf Mulder Obdam.

De sterkte betrokkenheid met Mulder Obdam zorgde sinds 1983 voor een sterke groei van het bedrijf. “Het aannemingsbedrijf “Mulder obdam” betrok Beuling (toen nog onder een ander naam) bij de bouw van 274 woningen in de Hoornse wijk Kersenboogerd. Het project was voor Installatieburo Beuling, toen zes man sterk, de aanzet tot de latere groei die het bedrijf doormaakte,” aldus de beschrijving van de samenwerking op de website van Beuling.

Installatieburo Beuling BV is in 1978 opgericht en bestond dus 35 jaar. Men was onderandere actief  in gas en waterleiding, lood-,zink -en dakwerk en energietechnieken zoals warmteterugwinning uit douchewater.

Volgens de laatste opgaaf op de website van het bedrijf  werkten er 45 medewerkers, waarvan er acht medewerkers werkzaam waren op kantoor.

Curator is van mr. B. Breederveld Rensen advocaten uit Alkmaar.


To Top