Westfriesland

Kaartverkoop Ondernemersverkiezing Noord-Holland gestart

HAARLEM – De kaartverkoop voor de finale-avond van de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland 2012/2013 op woensdag 24 april is gestart. De avond vindt plaats in De Philharmonie in Haarlem en begint om 20.00 uur.

Dit jaar zal de finale-avond worden gepresenteerd door Jort Kelder. De man die alles weet over oud en nieuw geld en ook precies weet ‘hoe het heurt’ neemt het stokje over van Humberto Tan. Tijdens deze spannende avond zal hij de genomineerden aan de tand voelen. De organisatie van de OVNH heeft de sensatie van de derde editie van ‘The Voice of Holland’, Sandra van Nieuwland gestrikt voor een optreden tijdens de finale-avond.

Genomineerden op 14 maart bekend
Volgende week donderdag maakt de jury de 30 genomineerden bekend in de drie categorieën: MKB Groot, MKB Midden en MKB Klein. In elke categorie zijn tien genomineerden. Deze nominaties leest u natuurlijk ook weer op deze website, westfrieslandinbedrijf.nl.

Kaartverkoop
Via de website www.ovnh.nl kunt u inloggen op ons reserveringssysteem en kaarten bestellen en afrekenen. Voor leden van een ondernemersvereniging kosten de kaarten € 10,-. Niet-leden betalen € 20,-. De prijzen zijn exclusief btw en reserveringskosten, maar inclusief consumpties.


To Top