Westfriesland

Kandidaten gezocht voor de Westfriese Ondernemingsprijzen

Alle winnaars van Westfries Ondernemersgala 2013 op een rij.

Alle winnaars van Westfries Ondernemersgala 2012 op een rij.

WESTFRIESLAND – De aanmeldingsprocedure voor de Westfriese Ondernemingsprijzen is weer geopend. De organisatie is op zoek naar een geschikte opvolger voor de prijswinnaars van 2012: R & R Mechatronics, Wind Energy Solutions en Hospice Dignitas? Iedereen kan kandidaten aanmelden via www.westfriesondernemersgala.nl.

Ook dit jaar zijn er weer drie prijscategorieën waarvoor bedrijven genomineerd kunnen worden: de Westfriesland Méér prijs voor bedrijven die langer dan tien jaar bestaan, de WBG Runner Up prijs voor bedrijven die jonger zijn dan tien jaar en de Rabobank Publieksprijs voor initiatieven van de overheid, semi-overheid en non-profit sector. De uitreiking van de Westfriese Ondernemingsprijzen vindt plaats op donderdag 13 februari 2014 tijdens het feestelijke Westfries Ondernemersgala in schouwburg Het Park.

De aanmeldingsprocedure voor de Westfriese Ondernemingsprijzen 2013 staat open voor bedrijven en instellingen afkomstig uit Hoorn, Medemblik, Enkhuizen, Koggenland, Stede Broec, Drechterland en Opmeer. Aanmelden is heel eenvoudig, het volstaat om de naam van uw kandidaat en een motivatie voor uw nominatie door te geven via www.westfriesondernemersgala.nl .

De aanmeldingsprocedure sluit op 1 november 2013.

To Top