Westfriesland

Kareltrans start met nieuwe vestiging voor personenauto’s

Kareltrans_personenautosZWAAG – Kareltrans maakt naast de bedrijfswagens nu ook de stap naar personenauto’s in een nieuwe vestiging schuin aan de overkant van de huidige vestiging. Half maart moet de vestiging in de oude locatie van Ten Boekel en Bakker aan de Factorij klaar zijn.

“We deden altijd al wel wat in personenauto’s, maar meer als een soort hobby erbij,” aldus eigenaar Jac Karel. Hij ziet een markt voor auto’s in het zakelijke gebruikte segment. “Duitse auto’s als Mercedes, BMW, Audi en Volkswagen in de prijsklasse van € 5.000 tot €50.000,- waarbij de auto net iets meer heeft dan de standaard uitrusting.” Jac Karel kiest bewust voor een diversiteit aan merken. “Gelukkig wel, dan kun je objectief blijven.”

Het pand wordt geheel in de stijl van het pand van Kareltrans Bedrijfswagens aangepast. De donker grijze kleur zal als herkenning weer zichtbaar zijn. Hoewel op het spandoek voor het pand staat dat men start op 1 maart, geeft Jac Karel al aan dat ze dat niet gaan halen. Half maart moet de deuren open kunnen. “De officiële opening zal in mei zijn, als alles een plekje heeft gekregen.”

To Top