Westfriesland

Lionsclub Hoorn-Westfriesland in actie voor jeugdsportfonds

P1050850 (Medium)HOORN – Lionsclub Hoorn-Westfriesland organiseert een inzamelingsactie voor het jeugdsportfonds. In het glazenhuis op het Roode Steen wordt vier dagen lang verzoekplaatjes gedraaid voor geld. De lionsclub werkt in deze actie samen met Radio Hoorn.

De heer Wissink, president van de Lionsclub zegt in het interview na de feestelijke opening dat het nog best lastig was om dit te organiseren. “We hebben wel wat financiële tegenslagen gehad, zaken die gesponsord zouden worden wat toch niet door is gegaan. Maar met dank aan de vele sponsors is Lionsrequest in Hoorn toch gelukt.”

De keuze voor het jeugdsportfonds is een bewuste keuze aldus de heer Wissink, “Een grote groep kinderen en deze groep wordt helaas steeds groter, die niet in de gelegenheid zijn om te sporten hoewel dat wel heel belangrijk is voor de sociale binding. De kans bestaat dat ze buitengesloten zullen worden als ze niet kunnen voetballen of welke sport dan ook. Hoe meer geld er binnenkomt hoe meer kinderen wij kunnen laten sporten voor een jaar.”

Tot en met zondag 27 mei 17.00 uur kunt u verzoekplaten aanvragen bij de glazenstudio op het Roode Steen of via www.hoornrequest.nl. De uitzending is nonstop te beluisteren via Radio Hoorn, 105.8FM, ziggo radio 785 en via www.radiohoorn.nl.


To Top