Westfriesland

Makelaar Jaspers-Van Diepen failliet en direct doorgestart

WOGNUM – Jaspers-Van Diepen Makelaars is failliet verklaard waarna het direct weer is doorgestart. Dit nieuws meld wijnoordholland.nl op haar website waarop ook staat te lezen dat directeur N. de Jong het faillissement heeft bevestigd. Het kantoor in Heerhugowaard wordt gesloten, dit zal maandag worden bekend gemaakt.

Het faillissement is geprobeerd uit de publiciteit te houden door de bv een andere naam te geven en te ‘verhuizen’ naar Groningen. Dit blijkt ook uit het insolventie register.

Haren Holding B.V. v/h genaamd Jaspers-van Diepen Holding B.V. Dit faillissement is uitgesproken op 25 juni 2013 door de rechtbank Noord-Nederland Locatie Groningen. De zaak is overgedragen aan de rechtbank Noord-Holland Locatie Alkmaar. 

Paterswolde B.V. v/h genaamd Makelaarsgroep Jaspers-van Diepen Wognum B.V. Dit faillissement is uitgesproken op 25 juni 2013 door de rechtbank Noord-Nederland Locatie Groningen. De zaak is overgedragen aan de rechtbank Noord-Holland Locatie Alkmaar. 

De Jong geeft aan dat het faillissement noodzakelijk was “Het was tijd om de zaken aan te passen aan de nieuwe tijd”. Het aantal kantoren wordt minder met het sluiten van Heerhugowaard. Het aantal personeelsleden blijft gelijk met vijf personen.

Curator is mr. K.A. Cerutti van Van Diepen van der Kroef advocaten uit Hoorn.


To Top